måndag 28 oktober 2013

Enrgibovarna

Hej!

Jag är en filur som jobbar med att fixa så att folk ska få bort all energi i kropp och knopp. Såhär går det till: Jag och mina grabbar har en specialdesignad dammsugare som är specialist på att hitta varje liten skrymsle av energi i kroppen och så suger vi upp det. Detta kan ta ett tag beroende på hur mycket energi som fanns sedan innan. När vi är färdiga med att städat upp all energi tar vi och sprutar in ett specialtillverkat medel som är ungefär som betong. Tanken med det är att kunden inte ska orka röra sig särskilt mycket för kroppen känns tom på energi och så pass tung att kunden inte kan göra särskilt mycket.

Vi har även ett par grabbar som är specialutbildade på att spruta in massa ämnen som är som en blandning med ludd, skum och potatismos i huvudet, detta för att Anna inte ska behöva kunna tänka och komma ihåg ord. För hur kul är det egentligen att kunna läsa och förstå en text, hålla en vanlig konversation och komma ihåg vad den handlar så man slipper fråga hela tiden samt att alltid tappa ord. Hihi, det där med att glömma bort orden är lite som ett busstreck för oss då vi har tråkigt, det är verkligen hur kul som helst!!!

Vi känner oss nöjda med vårt jobb och gör allt för att Anna ska slippa ha ett liv. För visst är det väl så att det är en lyx att ligga i sängen hela dagarna och göra ingenting? Vi gör ju Anna världens björntjänst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar